Dorion: Norris är allt bra

Senatorerna i Ottawa har en stark grupp framtidsutsikter och en som kommer att titta på att ta nästa steg i hans utveckling är Josh Norris. Norris kommer att delta i den tre-lags rookie-turnering med Montreal Canadiens och Winnipeg Jets som kommer att komma igång nästa fredag ​​på CAA Arena i Belleville. Det markerar hans första spel som donerar en Senators nhl tröjor, hans första chans att göra ett positivt intryck på isen med den nya coachningspersonalen och hans första spel-action. Nybörjare kommer att anlända till stan nästa onsdag och ska åka skridskor torsdag morgon innan de träffar vägen för Belleville senare på dagen.

Norris har nu en möjlighet att visa senatorernas organisation att hans axel är redo att gå, med det lovande utsikterna i teamets Rookie Showcase 2019. "Att ha på sig Ottawa Senators Tröja, han är all bra", sa Dorion. ”Vi hade turen att träffa honom i världens juniorer i december och hans hastighet, hans skicklighetsnivå, hans utförande är definitivt NHL toppklass.

Rookie Showcase 2019 kommer att köras från 6 till 9 september i Belleville med senatorernas utsikter som deltar i tre matcher under det här intervallet. "Vi förutser en tävlingshelg med spel i Belleville och ser fram emot att se framstegen som våra framtidsutsikter," tillade Dorion.

Verwante Tags

nhl tröjor Ottawa Senators Tröja

Reacties

Note: HTML is not translated!